Zijlstra Architecten

MetĀ gemotiveerde en deskundige medewerkers is Zijlstra Architecten als middelgroot multidisciplinair architectenbureau in Friesland al ruim 45 jaar voor opdrachtgevers een betrouwbare partner in het totale bouwproces.

Particuliere en projectmatige woningbouw, herstructurering, renovatie en restauratie, de zorgsector, het onderwijs, reguliere utiliteitsbouw, wij zijn in vele verschillende disciplines werkzaam. Deze ervaring zorgt ervoor dat u van initiatief tot eindoplevering en nazorg zeker bent van betrokkenheid en professionele begeleiding.

Graag geven wij vorm aan uw dromen. Altijd zijn wij op zoek naar de maakbaarheid van uw droom. Dat vergt ook de nodige realiteit. De harde eisen die er aan een bouwwerk gesteld worden, worden door ons op de juiste wijze ingevuld.

Naast verrassende ontwerpoplossingen vinden wij verantwoord bouwen een vanzelfsprekende zaak. Vandaar dat wij elke ontwerpopgave een duurzaam karakter geven. Het verwezenlijken van uw dromen tot een tastbaar bouwwerk is de mooiste uitdagingĀ die u ons kunt bieden.