MULTIFUNCTIONEEL

EEN ONTMOETINGSPLEK IS MEER DAN EEN GESPREK

Veelzijdigheid kenmerkt ons bureau. Altijd op zoek naar nieuwe, slimme en haalbare oplossingen voor complexe vraagstukken die ons door u worden voorgelegd.

Bij de realisatie van dorpshuizen en multifunctionele centra komt deze veelzijdigheid goed van pas. Een goede balans weten te vinden in het vaak complexe programma bij deze vormen van huisvesting is onze kracht.

Al jarenlang tijd zijn wij als bureau dan ook betrokken bij de realisatie van dorpshuizen en multifunctionele centra en staan wij besturen en gebruikers bij in hun zoektocht naar het meest optimale resultaat.

Het optimale ontwerp biedt ruimte aan alle gebruikers om zo prettig mogelijk te kunnen functioneren. In de afgelopen 50 jaar hebben wij hier een brede ervaring in opgebouwd. Denk aan multifunctionele centra, jeugdhonken maar ook bijvoorbeeld kerken of maneges. Van klein tot groot, van bijzonder verrassend tot functioneel erg complex. Altijd met het gewenste resultaat centraal. Zijlstra Architecten bedenkt voor u de passende oplossing.

RUIMTELIJKE VISIE    OVERZICHT MULTI

 

Facebook