stationstraat 1

SNEEK, PARTICULIERE WONING – in uitvoering

In Sneek werken we momenteel aan de plannen voor de aanpassing van een bestaand karakteristiek herenhuis aan de monumentale Stationstraat. De woning zal binnen en buiten geheel in stijl worden verbouwd en gerevitaliseerd met behoud van de specifieke authentieke kenmerken.

Doel is om de gehele woning aan de binnenzijde optimaal te isoleren. Nieuwe vloerverwarming en energiebesparende installaties zullen worden aangelegd om het comfort in de woning te verhogen. De woning zal worden verwarmd m.b.v. een warmtepomp terwijl hoog op het platte dak PV panelen extra elektrische energie gaan opwekken.

De woning krijgt een geheel nieuwe plattegrondindeling met royale woon- en slaapvertrekken. De nieuwe trappartij in de woning zal straks een echte blikvanger worden. Een combinatie van het bestaande bijzondere karakter en een aantal moderne, strakke materialen zorgt straks voor een bijzondere nieuwe woonsfeer!

OVERZICHT WONEN