TESTEMONIALS

WAT KLANTEN ZEGGEN OVER ZIJLSTRA ARCHITECTEN:

Gemeente Tytsjerksteradiel, de heer S. van der Bijl, directievoerder namens gemeente, over de samenwerking in project revitalisatie/uitbreiding Master Frankeskoalle te Earnewâld:
“Wij, de gemeente is zeer tevreden over de professionaliteit waarop Zijlstra Architecten, in overleg met de gebruiker tot een zeer gedegen ontwerp is gekomen.

Onderwijsgroep Primus, mevrouw W. van de Venn (directeur/bestuurder) over de samenwerking in project nieuwbouw Kindcentrum Langweer en revitalisatie OBS Westermarskoalle te Joure;
“De architect denkt mee en toont zich erg betrokken en professioneel. Is vlot en prettig in de samenwerking en communicatie”.

Stichting Accolade, de heer R. Swart (directeur) over samenwerking in project nieuwbouw Kulturhûs Oudehaske:
“Zijlstra Architecten, een deskundig creatief en inspirerend bureau! Weten droom en realisatie mooi te combineren. Blinken uit in communicatie, ontwerp en flexibiliteit. Met dit soort bureaus is het fijn samenwerken”.

De heer J. Huisman (directeur/bestuurder) van Wonen Zuidwest Friesland over de samenwerking in project nieuwbouw zorgappartementencomplex te Langweer:
‘Dik tevreden. Best genôch”.

Mevrouw M. Aldus (directeur) Stichting Maeykehiem over communicatie in project nieuwbouw zorgappartementencomplex te Langweer:
“We zijn nauw betrokken bij het project en goed gehoord door de architect!”.

Mevrouw M. Bootsma (directeur) Piet Bakkerschool over samenwerking in project uitbreiding/verbouw/renovatie Brede School De Himmen in Sneek:
“Het hele bouwproces, vanaf de voorbereiding tot en met de afronding, is naar volle tevredenheid verlopen. Zeer geslaagd!”.

DUURZAAMHEID BIJ ONS WERKEN 

Facebook