WERKEN

GEINSPIREERD WERKEN

Denkt u aan nieuwbouw of uitbreiding van uw pand? Zijlstra Architecten heeft bijna 50 jaar ervaring met de realisatie van vele vormen van werkomgevingen voor een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers uit o.a. industrie-, transport-, overheid-, profit-, non-profit- en zorgsector.

<Elke organisatie heeft haar eigen specifieke wensen, eisen en kenmerken. Naast noodzakelijke grootte,  aantal werkplekken en uitstraling zijn er nog legio bedrijfsspecifieke kenmerken die wij graag met u in het ontwerpproces mee laten wegen.

Samen met u zoeken wij naar de juiste functionele en logistieke oplossingen voor uw bedrijfsproces. Hierbij putten wij uit een schat aan kennis en ervaring, vergaard tijdens reeds eerder gerealiseerde projecten. Voorbeelden hiervan zijn uitgekiende oplossingen voor werkprocessen in o.a. kantoorgebouwen, winkels, de voedingsmiddelen- industrie, garage- en transportbedrijven.

Hierbij vormt de uitstraling van uw pand een essentieel onderdeel van uw bedrijfspresentatie. Door te kiezen voor specifieke maatwerkontwerpoplossingen, een passende vormentaal en materialisering vertelt het zowel door gevelbeeld als interieur een eigen verhaal, úw verhaal.
Zijlstra Architecten gaat graag met u op zoek naar uw inspirerende werkomgeving.

RUIMTELIJKE VISIEOVERZICHT WERKEN

 

Facebook