_DSC0078

HILAARD, WOONBOERDERIJ

In Hilaard hebben we het ontwerp gemaakt voor de ombouw van een bestaande boerderij volgens het kangoeroe-principe: in het bestaande boerderijvolume zijn nu 2 ruime appartementen gerealiseerd voor gebruik door verschillende generaties. Binnen de bestaande buitenschil is er geheel nieuwe, uitstekend geïsoleerde woonruimte gerealiseerd met als blikvanger de grote, royale leefkeuken. Door 1 grote ingreep, het aanbrengen van een grote pui over 2 verdiepingen in de zijgevel van het bestaande boerderijvolume, is het mogelijk geworden om extra daglicht diep in de woonruimte binnen te laten komen. De moderne ingetogen uitstraling van het nieuwe interieur wordt verbijzonderd door de markante aanwezigheid van de bestaande houten gebinten die onderdeel zijn van de hoofddraagstructuur.

OVERZICHT WONEN