Zorgcentrum Doniahiem Sint Nicolaasga

Het zorgcentrum Doniahiem in Sint Nicolaasga is recentelijk intern verbouwd en uitgebreid met een aparte afdeling voor psychogeriatrische patiënten. Een van de bestaande vleugels van het zorgcentrum is voorzien van prive woonruimte voor 7 clienten, terwijl de vleugel aan het uiteinde is uitgebreid met een royale gezamenlijke groepswoonkamer/keuken. Deze uitbreiding heeft een krachtige hoofdvorm gekregen welke aan de zichtzijden is bekleed met een antracietkleurige leibedekking. Aan de bovenzijde is het platte dak voorzien van een groendakbedekking met sedumplanten. De beide zijkanten van dit volume zijn gevuld met een transparante iets terugliggende puivulling, waardoor contact tussen binnen en buiten zo optimaal mogelijk wordt ingevuld.

OVERZICHT ZORG