Missie & visie

Zijlstra Architecten
De mens centraal
Oog voor duurzaamheid
Meer dan 50 jaar ervaring
Particulier én zakelijk

Missie en visie

Als bevlogen architectenbureau stellen wij in al onze ontwerpen de mens centraal: een door ons ontworpen bouwwerk moet jouw als bewoner, als gebruiker of als bezoeker omarmen. Het moet je verrassen, emotioneren, moet er voor zorgen dat jij je thuis voelt in een comfortabele, prettige omgeving.

Oog op de toekomst

Continu houden wij het oog gericht op de toekomst. Extra aandacht voor de menselijke maat zorgt voor verbetering van onze leefomgeving en draagt bij aan het behoud van de leefbaarheid. Daar werken wij graag aan mee!

Neem contact op

Opdrachtgever centraal

Als opdrachtgever sta jij bij ons centraal tijdens het gehele ontwerp- en bouwproces. Daarbij heeft elke opdracht haar eigen unieke karakter. Tijdens dit proces bieden wij je een luisterend oor voor je vragen en wensen.

Altijd op maat

Graag horen wij jouw dromen, ideeën en wensen zodat wij deze op de juiste wijze in kunnen passen in het ontwerp. Overleg en interactie is hierbij natuurlijk van essentieel belang. Graag verrassen wij je met onze ideeën en gaan we met je op zoek naar dat ultieme wow-gevoel!

Rudolf Zijlstra

Verder praten over jouw bouwplannen?

Kom dan eens bij ons langs. Onder genot van een kop koffie gaan we graag met je in gesprek. Een 1e afspraak is altijd vrijblijvend.