Duurzaamheid is meer dan een milieuvraagstuk

Als architectenbureau vinden wij het vanzelfsprekend dat we naast het maken van verrassende ontwerpoplossingen ook op een verantwoorde wijze bouwen. Vandaar dat wij elke ontwerpopgave een duurzaam karakter geven.

Neem contact op

Zijlstra Architecten
De mens centraal
Oog voor duurzaamheid
Meer dan 50 jaar ervaring
Particulier én zakelijk

Onze duurzame route

Graag gaan wij samen met jullie op weg naar de toekomst. Daarbij kiezen wij voor de duurzame route. Duurzaam omgaan met onze omgeving is voor ons een vanzelfsprekende randvoorwaarde bij alle projecten die we ontwerpen. Vanzelfsprekend bepalen we per project waar deze duurzame invulling uit bestaat.

Duurzaamheid = flexibiliteit

Een gebouw zodanig ontwikkelen dat het geschikt is voor een lange periode van gebruik, een gebouw zo flexibel dat het vele gebruiksmogelijkheden biedt, een gebouw zodanig uitvoeren dat er sprake is van minimaal energiegebruik, een bestaand gebouw aanpassen aan een nieuwe gebruiksvorm, het zijn slechts enkele voorbeelden van het begrip duurzaamheid.

Kennis en ervaring

Door een lange reeks aan projecten met hele verschillende programma’s hebben wij hiervoor de benodigde kennis en ervaring opgedaan. Hergebruik, levensloopbestendigheid, aanpasbaarheid, energiezuinigheid, flexibiliteit, installatietechnieken, bekijk een greep uit onze praktijkvoorbeelden.

Dit alles voor een duurzame toekomst en een gezonde exploitatie.

Neem contact op

Rudolf Zijlstra

Verder praten over jouw bouwplannen?

Kom dan eens bij ons langs. Onder genot van een kop koffie gaan we graag met je in gesprek. Een 1e afspraak is altijd vrijblijvend.