Wij geven vorm aan jouw dromen

Als opdrachtgever sta je bij ons centraal tijdens het gehele ontwerp- en bouwproces. Graag geven wij samen met jullie vorm aan jullie ideeën. Jullie wensen vormen onze basis voor de ontwikkeling van de voor jullie meest optimale ontwerpoplossing met haar eigen unieke karakter. Wij bedenken graag niet alledaagse ontwerpoplossingen voor jullie. In alle gevallen staan de wensen en behoeften van jou, de gebruiker, centraal. Graag verrassen wij je met onze ideeën en gaan we met je op zoek naar dat ultieme wow-gevoel!

Neem contact op

Zijlstra Architecten
De mens centraal
Oog voor duurzaamheid
Meer dan 50 jaar ervaring
Particulier én zakelijk

Maak kennis met ons

Bouwen met de
menselijke maat

Bouwen met de menselijke maat

Unieke ontwerpen maken die perfect bij onze klant passen. Dat is al meer dan 50 jaar onze expertise. Hoe we dat doen? De combinatie van onze jarenlange ontwerpervaring in alle sectoren van de branche, op de juiste wijze naar de wensen van onze klant luisteren, volop passie voor ons vak, accurate kennis en deskundigheid en vanzelfsprekend een behoorlijke portie Friese nuchterheid stellen ons in staat om jullie dromen waar te maken. Graag maken we samen met jullie deze ontdekkingsreis naar jullie perfecte bouwwerk! 

 

Altijd in overleg met elkaar.

Overleg en interactie is hierbij natuurlijk van essentieel belang. Of het nu gaat om de verbouw van je woning, de nieuwbouw van jullie bedrijfspand, een uitbreiding van jullie school, één ding staat vast: dat een ontwerp niet kleurloos en recht-toe-recht-aan hoeft te zijn spreekt voor ons voor zich.

Rudolf Zijlstra

Verder praten over jouw bouwplannen?

Kom dan eens bij ons langs. Onder genot van een kop koffie gaan we graag met je in gesprek. Een 1e afspraak is altijd vrijblijvend.