OVER ONS

Met ons team van gemotiveerde en deskundige medewerkers is Zijlstra Architecten als middelgroot multidisciplinair architectenbureau in Friesland al ruim 50 jaar voor opdrachtgevers een betrouwbare partner in het totale bouwproces.

Particuliere en projectmatige woningbouw, herstructurering, renovatie en restauratie, de zorgsector, het onderwijs, reguliere utiliteitsbouw, wij zijn in vele verschillende disciplines werkzaam. Deze ervaring zorgt ervoor dat u van initiatieffase tot eindoplevering en nazorg zeker bent van onze betrokkenheid en professionele begeleiding.

Graag geven wij op een duurzame wijze vorm aan uw dromen. De maakbaarheid van uw droom vraagt ook om de nodige realiteit. Alle eisen die er aan een bouwwerk gesteld worden, worden door ons op de juiste wijze ingevuld.

Naast verrassende ontwerpoplossingen vinden wij verantwoord bouwen een vanzelfsprekende zaak. Vandaar dat wij elke ontwerpopgave een duurzaam karakter geven. Het verwezenlijken van uw dromen tot een tastbaar bouwwerk is de mooiste uitdaging die u ons kunt bieden.

HOMEVISIE EN MISSIE

Facebook