Rudolf Zijlstra

Architect

“Duurzame toekomstbestendige ontwerpen realiseren. Dat geeft mij energie!”

Zijlstra Architecten

Duurzame optimist 

“Of het nou gaat om het bouwen van je nieuwe huis, het verduurzamen van een bestaande school, je bedrijfspand als visitekaartje, het multifunctionele dorpshuis voor heel het dorp of bijvoorbeeld de nieuwe huisartsenpraktijk: als architect is elk project voor mij een prachtige uitdaging om als vertrouwenspersoon daarbij mijn opdrachtgever deskundig te adviseren en te ontzorgen.

Gezamenlijke ontdekkingsreis

Bouwen is een proces waar vele partijen bij betrokken zijn met elk hun eigen aandeel in het proces. Een bouwtraject kan zo maar een jaar duren. Ik vind het fijn om vanaf het allereerste overleg al samen met jullie deze ontdekkingsreis te gaan maken. Want het is een ontdekkingsreis: je weet van te voren niet hoe de reis gaat verlopen en ook niet welke oplossing we uiteindelijk met elkaar gaan realiseren.

Gaande de reis wordt het beeld wel steeds duidelijker. Jullie inbreng als opdrachtgever is daarbij natuurlijk van grote waarde. En daarbij is het natuurlijk dan mijn taak om jullie wensen tot een prachtig ontwerp te vertalen. Daarbij gaan wij voor de duurzame oplossing! “

Rudolf Zijlstra

Verder praten over jouw bouwplannen?

Kom dan eens bij ons langs. Onder genot van een kop koffie gaan we graag met je in gesprek. Een 1e afspraak is altijd vrijblijvend.