Zijlstra Architecten

Heeg - dé locatie met hét uitzicht

Locatie
Heeg
Branche
Recreatie
Opdrachtgever
Particulier
Vragen over dit project? Neem contact op

Zo wil iedereen graag recreëren!

Op een prachtige locatie aan het Heegermeer hebben we op Watersportpark De Pharshoeke 4 royale nieuwe rietgedekte recreatievillas gerealiseerd. Met een directe ligging aan het Heegermeer is hier werkelijk sprake van een optimale beleving van het Friese water en de alom geroemde weidse luchten.
 
Op de bestaande locatie stonden 4 oude recreatiewoningen die aan vervanging toe waren. Om het nieuwe plan in te passen in haar omgeving hebben we er voor gekozen om met het ontwerp aansluiting te vinden bij de al eerder gerealiseerde rietgedekte woningen langs de oeverrand. De grote rieten kappen in combinatie met de donkerrood gemêleerde gevelsteen en de groene invulling rond de woningen zorgen samen voor een natuurlijke inbedding in het open landschap. Lage hagen zorgen voor een vriendelijke afscheiding tussen de verschillende tuinen en de licht glooiende helling naar het water is voorzien een basaltsteen.
 
Naast het maken van het ontwerp en het verzorgen van de benodigde vergunningen hebben we hier ook de gehele begeleiding van de uitvoering mogen verzorgen. 

Prachtige vergezichten!

Enige tijd geleden hebben we een bezoekje gebracht aan een zeer tevreden eigenaar. 
Onder het genot van een heerlijk drankje samen vanuit de woonkamer genieten van de prachtige ligging met rondom zicht op het Friese water en de weidse luchten! Fantastisch!
Rudolf Zijlstra

Verder praten over jouw bouwplannen?

Kom dan eens bij ons langs. Onder genot van een kop koffie gaan we graag met je in gesprek. Een 1e afspraak is altijd vrijblijvend.