Zijlstra Architecten

Nieuw hoofdkantoor Telecom Service Groep

Locatie
Leek
Branche
Werken
Opdrachtgever
Telecom Service Groep
Vragen over dit project? Neem contact op

Prominent in beeld!

Op een prachtige zichtlocatie aan de A7 staat het nieuwe hoofdkantoor voor de Telecom Service Groep in Leek. Op deze bijzondere plek werden er door de gemeente hoge eisen gesteld aan de kwaliteit en uitstraling van het nieuwe gebouw.

Het voor TSG ontwikkelde ontwerpconcept voor het gebouw lijkt op een scharniervorm: de nieuwbouw bestaat uit 2 langwerpige volumes die op de plek waar ze samenkomen worden verbijzonderd door een transparant, 4 verdiepingen hoog volume  welke aan de bovenzijde wordt bekroond door een rondlopende vaste metalen luifelconstructie. 

Aan de buitenzijde hebben we gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. De combinatie van de zwart gemêleerde strakke gevelsteen met de zilverkleurige aluminium kozijnen en witte metselwerkaccenten zorgt voor de gewenste ingetogen, zakelijke uitstraling. De hoofdentree bevindt zich in het centraal gelegen transparante volume.

Fijne werkplek!

Om alle medewerkers een prettige werkplek te kunnen bieden is er in het nieuwe hoofdkantoor naast de nodige kantoor- en bedrijfsruimten ook voorzien in een royale van alle gemakken voorziene kantine met dakterras.

Het gebouw  heeft een oppervlak van ca. 3400 m2.

Naast de gewenste uiterlijke kwaliteit beschikt het gebouw ook over een hoge graad van duurzaamheid door o.a. toepassing van aardwarmte en PV panelen op de platte daken.

Ga naar Telecom Service Leek

Rudolf Zijlstra

Verder praten over jouw bouwplannen?

Kom dan eens bij ons langs. Onder genot van een kop koffie gaan we graag met je in gesprek. Een 1e afspraak is altijd vrijblijvend.