Zijlstra Architecten

In uitvoering!

Locatie
Steenwijk
Branche
Wonen
Opdrachtgever
Scheenstra Bouw
Vragen over dit project? Neem contact op

Wonen in het hart van Steenwijk.

Op een prachtige plek, vlakbij de stadgracht en op loopafstand van het centrum van Steenwijk wordt het moderne en sfeervolle appartementencomplex Noorderveste ontwikkeld. In dit appartementencomplex worden 12 appartementen en 2 penthouses gerealiseerd. Een groot gedeelte van de appartementen kijkt uit op de Noordersingel en het verlengde van de stadgracht.

Het complex ligt aan de noordwest rand van het Steenwijker centrum. Het is een unieke plek om te wonen, midden in een bestaande buurt. De luxe appartementen zijn een geweldige uitvalsbasis: je kunt vanaf hier letterlijk alle kanten op. Lopend naar het NS-Intercitystation , het bruisende centrum of naar het winkelgebied aan het Steenwijkerdiep. Hier combineer je stads wonen met de rust, ruimte en het comfort van een modern appartement.

Prima uitzicht en voorzieningen.

De 14 lichte en ruim opgezette appartementen worden 77 m2 tot 118 m2 groot. De appartementen op de begane grond staan in directe verbinding met de levendige buurt. De drie en vier kamerappartementen op de verdiepingen hebben een balkon of een loggia met prachtig uitzicht.

Op de begane grond ligt naast het gebouw een parkeerterrein voor de auto’s. Voor ieder appartement is er een eigen parkeerplek. Zo hoeft je nooit ver te lopen om de boodschappen te doen. Via de achterkant van de Noorderveste kom je bij de bergingen. Ieder appartement heeft een eigen fietsenberging.

Steenwijkerland kent een prachtige omgeving met veel diversiteit met o.a. de bossen van “De Woldberg” en landgoed “De Eese”, de schoonheid van nationaal park “de Wieden en Weerribben” met prachtige vaar- en fietsroutes die nooit zullen vervelen. Ook qua bereikbaarheid is de stad Steenwijk zeer gunstig gelegen, denk aan de goede verbindingen met de rest van Nederland via A32,A28 en N333.