Uitwerken

Een belangrijke stap in het hele proces is het uitwerken van de plannen. Dit is nodig zodat de bouwer weet wat hij moet bouwen, maar ook om de noodzakelijke vergunningen te krijgen.

Neem contact op

Zijlstra Architecten
De mens centraal
Oog voor duurzaamheid
Meer dan 50 jaar ervaring
Particulier én zakelijk

Van ontwerp naar….

Nadat jullie akkoord zijn met het voorlopige ontwerp gaan we het plan verder in detail uitwerken tot een definitief ontwerp. Het definitief ontwerp biedt inzicht in hoe jullie droom er in werkelijkheid uit komt te zien. Het geeft een duidelijk beeld van de verschillende ruimten, waar de ramen en deuren komen, wat de look en feel van het uiterlijk gaat worden en of er wordt voldaan aan de wettelijke eisen. Met het definitief ontwerp kunnen we de benodigde vergunningen aanvragen.

Vergunningen aanvragen

Ook dit deel van het proces verzorgen wij graag voor jullie: het aanvragen van vergunningen, overleg met gemeenten en met welstand over het ontwerp hoort bij ons takenpakket. In bepaalde gevallen is het nodig dat er bijvoorbeeld een bestemmingsplanprocedure of een milieuvergunning nodig is. Ook daarbij kunnen we je dienst zijn.

Samen met experts

Bij gecompliceerde opdrachten werken wij nauw samen met adviesbureaus op het gebied van constructies, installaties, milieu en geluid.

Interessante projecten

Vraag nu je gesprek aan

Geïnteresseerd in een 1e vrijblijvend gesprek? Vul je gegevens in, dan nemen we spoedig contact met je op.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.