Duurzaamheid is meer dan een milieuvraagstuk

Een gebouw zodanig ontwikkelen dat het geschikt is voor een lange periode van gebruik, een gebouw zo flexibel dat het vele gebruiksmogelijkheden bied, een gebouw zodanig uitvoeren dat er sprake is van minimaal energiegebruik, een bestaand gebouw aanpassen aan een nieuwe gebruiksvorm, het zijn slechts enkele voorbeelden van het begrip duurzaamheid.

Neem contact op

Zijlstra Architecten
De mens centraal
Oog voor duurzaamheid
Meer dan 50 jaar ervaring
Particulier én zakelijk

Onze duurzame route

Graag gaan wij samen met jullie op weg naar de toekomst. Daarbij kiezen wij voor de duurzame route. Duurzaam omgaan met onze omgeving is voor ons een vanzelfsprekende randvoorwaarde bij alle projecten die we ontwerpen. Onze werkwijze is dat wij per project bepalen waar deze duurzame invulling uit bestaat.

Duurzaamheid = flexibiliteit

Door een lange reeks aan projecten met hele verschillende programma’s hebben wij erg veel kennis en ervaring opgedaan in de verschillende vormen van duurzaamheid. Hergebruik, levensloopbestendigheid, aanpasbaarheid, energiezuinigheid, flexibiliteit, installatietechnieken, vraag ons naar de praktijkvoorbeelden. Al deze kennis en kunde zetten wij in zodat we samen met jullie een toekomstbestendig en duurzaam bouwwerk kunnen realiseren, Daarbij is een gezonde exploitatie van groot belang! 

Neem contact op

Rudolf Zijlstra

Verder praten over jouw bouwplannen?

Kom dan eens bij ons langs. Onder genot van een kop koffie gaan we graag met je in gesprek. Een 1e afspraak is altijd vrijblijvend.

Maak kennis met ons