Dromen vertalen in een prikkelend ontwerp

Graag gaan wij samen met jullie op zoek naar de optimale ontwerpoplossing voor jullie dromen. In alle fasen van de  ontwikkeling van het ontwerp tot een tastbaar bouwwerk is onderlinge communicatie tussen jullie en ons daarbij van groot belang.

Neem contact op

Zijlstra Architecten
De mens centraal
Oog voor duurzaamheid
Meer dan 50 jaar ervaring
Particulier én zakelijk

Bevlogen en toekomstgericht

Als bevlogen architectenbureau stellen wij in al onze ontwerpen jou als onze opdrachtgever centraal: een door ons ontworpen bouwwerk moet je als bewoner, als gebruiker of als bezoeker omarmen, moet je verrassen, emotioneren, moet er voor zorgen dat je je thuis voelt in een comfortabele, prettige omgeving.

Betere leefbaarheid

Daarbij richten wij ons continu op de toekomst. Extra aandacht voor de menselijke maat zorgt voor verbetering van onze leefomgeving en draagt bij aan het behoud van de leefbaarheid. Daar werken wij graag aan mee!

Vorm geven aan jullie dromen

Als opdrachtgever sta je bij ons centraal tijdens het gehele ontwerp- en bouwproces. Graag geven wij samen met jullie vorm aan jullie ideeën. Jullie wensen vormen onze basis voor de ontwikkeling van de voor jullie meest optimale ontwerpoplossing met haar eigen unieke karakter. Overleg en interactie is hierbij natuurlijk van essentieel belang.

Voor elk gebouw

Of het nu gaat om de verbouw van je woning, de nieuwbouw van jullie bedrijfspand, een uitbreiding van jullie school, één ding staat vast: dat een ontwerp niet kleurloos en recht-toe-recht-aan hoeft te zijn spreekt voor ons voor zich.

En altijd op maat

Wij bedenken graag niet alledaagse ontwerpoplossingen voor jullie vraag. In alle gevallen staan de wensen en behoeften van jou, de gebruiker, centraal. Graag verrassen wij je met onze ideeën en gaan we met je op zoek naar dat ultieme wow-gevoel!

Interessante projecten

Vraag nu je gesprek aan

Geïnteresseerd in een 1e vrijblijvend gesprek? Vul je gegevens in, dan nemen we spoedig contact met je op.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.